Posting Problems!?!?!?

A place for Petra fans to discuss other topics
Post Reply
User avatar
Petrapraise
Pethead Fanatic
Pethead Fanatic
Posts: 645
Joined: Thu Oct 02, 2003 7:39 pm
Pethead since: 1983
Location: Chattanooga, TN
Contact:

Posting Problems!?!?!?

Post by Petrapraise » Wed Oct 15, 2003 1:55 pm

Why does it always take me 4 or 5 times of entering my name before I become logged on. It gets quite irritating to have to do this everytime I want to log on. :x

Anyone with a similar problem? :cry:

Anyone with help? :idea:
http://www.PetraPraise.com
Friend 'PETRAPRAISE' at Facebook.

User avatar
String
Pethead
Pethead
Posts: 311
Joined: Wed Oct 01, 2003 2:15 am
Location: Eden Prairie, MN
Contact:

The only problem I've had....

Post by String » Wed Oct 15, 2003 4:30 pm

The only problem I've had was when I returned from some time off, I didn't see the icon for the unread postings. It appeared all read. But, I signed out and signed back in and it worked.

bakersfieldpethead
Pethead Fanatic
Pethead Fanatic
Posts: 1608
Joined: Fri Oct 03, 2003 6:29 am
#1 Album: Wake-Up Call
Pethead since: 1990
Location: Bakersfield, CA

.............

Post by bakersfieldpethead » Wed Oct 22, 2003 6:32 am

I've had problems in the past where I would have to log in a second time, right after logging in the first time........lol


But it dosn't do that anymore


8) 8) 8) 8)
8) 8) 8) 8)

"In the middle of the night, the idiot himself awaits"
"I have been young, now I am old-ish"

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest